Само в 3 лесни стъпки

...или как работи услугата, която предлагаме?

Ето как работи услугата

Толкова е лесно, просто последвай тези 3 стъпки.

01
Изпращаш

Да, наистина е лесно, като детска игра. За да започнем работа по почистване на DPF филтър или катализатор е необходимо, просто да ни изпратите замърсения с куриерска фирма по ваш избор. Препоръчително е при изпращане на подобен вид пратки, те да бъдат застраховани на база реалната им стойност. При изпращане на DPF филтър или катализатор клиента заплаща разходите за куриерската услуга.

02
Почистваме

След като служител на DPFPRO.BG получи съответната пратка, я проверява за механични повреди и пристъпва към последваща проверка на показателите ѝ. Преди започване на процеса по почистване на DPF филтър или катализатор, се извършва необходимата подготовка на оборудването, след която пристъпваме към технологичния процес по професионалното почистване. Тук е мястото да отбележим, че залагаме единствено на доказани, сертифицирани технологии и професионално оборудване. По време на протичане на процеса, сертифициран служител на DPFPRO.BG, следи за правилното протичане на необходимите процеси, и щателно проверява за вида на замърсяването и показателите на обратното налягане. След успешно протичане на целия процес по почистване, машината преминава в режим на подсушаване и извършва необходимите измервания на обратното налягане. На финалния етап машината издава разпечатка на първоначални и финални показатели след почистването. Разпечатката от процеса по почистване включва първоначални и финални показатели, както и дата / час на почистването.

03
Получаваш

Приключвайки всички етапи по почистване на DPF филтъра или катализатора, пристъпваме към прилагане на разпечатка с показателите от почистването и бланка с актуалното състояние на замърсения DPF филтър или катализатор, преди почистването. Бланката, която получава клиента, включва препоръчителни действия, които трябва да бъдат предприети по превозното средство, за да се предотврати преждевременното му замърсяване. След прилагането на посочените документи, почистеният филтър за твърди частици или катализатор се подготвя за изпращане обратно на клиента. Трябва да се знае, че след монтаж на почистения филтър или катализатор е необходимо да се нулира ECU Engine Control Unit, и да се извършат необходимите адаптации и ъпдейти свързани със системата на DPF филтъра. При получаване на почистеният DPF филтър или катализатор, клиента заплаща съответните куриерски такси и застраховки на пратката.

DPFPRO.BG държи на своите настоящи и бъдещи клиенти

Използвайте формата за обратна връзка или се свържете с нас по телефона, за да ни зададете своите въпроси.