Абонаментна Програма

...възползвайте се от отстъпките за сервизи, партньори и редовни клиенти

Абонаментна програма

Кой може да се възползва от нея?

Абонаментната ни програма стимулира редовните ни клиенти с намаления при следващо посещение. За партньори, като автосервизи, логистични фирми и други, предлагаме гъвкаво ценообразуване, което се договаря с управител на съответната фирма. Процентното намаление от основната цена на услугата, се определя от обема на работа, която DPFPRO извършва за съответния партньор. Договаряне на намаления и цени за абонаментна програма се коментират с управител на DPFPRO по телефона или при посещение на място. Наши клиенти, които най-често се възползват от услугата са:

  • Водачи да тежкотоварни камиони
  • Строителни компании
  • Земеделски производители
  • Логистични и куриерски фирми

Искаш уебсайт, като този?

Поръчай напълно адаптивен уебсайт от MONOZONA Web Tech Studio

ПОРЪЧАЙ УЕБСАЙТ

Възползвайте се от

Професионално почистване на DPF филтър или катализатор със сертифицирано оборудване и консумативи, на световно ниво. Технологията, която използваме е с доказано качество и резултати. Абонаментната ни програма за редовни клиенти, вече е позната сред голяма част от големите автосервизи, логистични фирми и собствениците на превозни средства в следните категории:

Логистични фирми

Услугите ни са популярни сред голяма част от фирмите, занимаващи се с логистика или превоз на товари на територията на страната и чужбина.

Собственици на автобусни линии

DPFPRO предлага абонаментна поддръжка на автобуси, превозващи пътници по редовни автобусни линии, на територията на страната и чужбина.

Водачи на тежкотоварни камиони

От професионалните ни услуги се възползват и частни превозвачи, управляващи тежкотоварни камиони за международен превоз на товари.

Физически лица с категория B/C

Голям процент от ежедневната ни работа е свързана именно, с почистването на DPF филтри на частни леки и лекотоварни превозни средства.

Строителни компании

Задължително е да отбележим, че извършваме сезонна поддръжка на тежка механизация и строително-ремонтни машини.

Земеделски производители

Спазвайки изискванията за отделяне на вредни емисии, наблюдаваме ръст при почистването на DPF филтри използвани в земеделската техника.

Обслужваме марките...

В случай, че не откривате подробности за някоя от услугите ни ...

просто последвайте бутона и посетете страницата с Често Задавани Въпроси, за да откриете полезни детайли, свързани с услугите ни.