Често Задавани Въпроси

...от какво се интересуват нашите бъдещи клиенти?

Открий ни в месинджър
Започни чат
Харесай ни във Facebook
Харесай ни
Изпрати ни запитване
Пиши ни

Често Задавани Въпроси

Ето какво най-често ни питат бъдещите клиенти и партньори

01. Има ли гаранция услугата?
Услугата се предлага без гаранция, защото ...

...преждевременното замърсяване на филтъра за твърди частици се влияе от доста фактори. Най-честите причинители на замърсяване са неподходящите масла, повредите по двигателя и турбокомпресора, както и използването на некачествено дизелово гориво или управлението на превозното средство с по-евтини алтернативни горива. Препоръчваме на всеки водач на превозно средство с DPF филтър, да следи за употребата на подходящо моторно масло, при сезонното обслужване на автомобила. Именно поради факта, че не можем да задължим водачите да използват съответните масла, горива и да обслужват превозното средство, спазвайки предписанията на производителя, не се наемаме с отговорността, да издадем гаранция за предлаганата услуга.

02. С каква технология работите?
DPFPRO.BG използва патентована технология, която ...

...е изцяло съобразена с опазването на околната среда. Консумативите, които се използват в процеса по почистване на DPF филтри и катализатори, са изцяло екологично чисти, многократно изпробвани и сертифицирани от фирмата производител на професионалното ни оборудване. След третирането на филтри за твърди частици и каталитични конвертори, фирмата производител гарантира професионално почистване, с разлика само 2% от статуса на чисто нов DPF филтър или автомобилен катализатор.

03. Какво е технологичното време за почистване?
Средно технологичното време за почистване...

...се колебае между два и четири часа, в зависимост от нивото на замърсяване на DPF филтъра или катализатора. В случай, че DPF филтъра на превозното средство се нуждае от демонтаж, изпращане с куриер, почистване, връщане с куриер и монтаж, то технологичното време може да се удължи до три работни дни.

04. Продавате ли DPF филтри?
DPFPRO.BG не търгува с подобен вид...

...автомобилни части, а предлага услуга по професионално почистване на филтри за твърди частици и автомобилни катализатори.

05. Къде се намирате?
Място за GPS координати

Можете да ни откриете, като въведете GPS координатите ни в навигационната програма на автомобила. За нас е удоволствие да ви бъдем полезни. Очаквами ви.

06. Отстранявате ли катализатори?
DPFPRO.BG не извършва...

...подобен вид дейности, а освен това съветва всички водачи на моторни превозни средства, да избягват предприемането на подобен вид дейности. Предвид Европейските директиви за опазване на околната среда, напомняме, че до 2020 година при ГТП ще се извършват проверки за наличен или отстранен DPF филтър или катализатор, като при нарушение ще бъдат налагани глоби, съобразно Европейското законодателство.

07. Изкупувате ли DPF филтри?
Фирмената политика на DPFPRO.BG...

...не толерира отстраняването на DPF филтъра или катализатора, придържайки се към идеята за опазване на околната среда. Съветваме всеки водач на моторно превозно средство, да се замисли за своето и здравето на своите роднини. Все пак това е личен избор, воден от личното възпитание и самосъзнание.

08. Какви са цените за автосервизи?
За всички наши партньори...

...както и за абсолютно всички автосервизи, с които работим, сме оптимизирали ценова листа, която е пряко обвързана с обема на поръчките, заявени от съответния партньори или автосервиз. По-конкретно цените се формират с управител или собственик на партньорската фирма, с цел избягване на недоразумения, свързани с ценообразуването. DPFPRO.BG разполага с необходимия човешки ресурс и високотехнологично оборудване, за да покрие интереса към предлаганите услуги.

09. Какво е устройството на DPF филтъра?
Най-общо казано всеки DPF филтър...

...е съставен от няколко главни компонента с помоща на които става възможно, почистването на отработените газове, отделени при работата на дизеловия двигател с вътрешно горене. За повече подробности разгледайте изображението, от което ще придобиете нагледна представа как е устроен филтъра за твърди частици.

DPFPRO.BG предлага удобни и гъвкави услуги съобразени с клиента

Погрижихме се да оптимизираме услугите, намаляйки до минимум технологичното време, покривайки всички изисквания на клиента.