Идея и Цели

...или как ни хрумна и към какво се стремим?

Идея и Цели

Предизвикателствата с които се справяме ежедневно, ни доближават до целта и ни помагат да постигнем желаното съвършенство.

Идея

Практиката ни в ремонта на автомобили от всички класове, ни посочи пътя за развитие в сферата. Ето, че DPFPRO.BG вече е фактор в почистването на филтри за твърди частици и катализатори. Заложихме на оборудване от най-висок клас и постигаме успехи, с които се гордеем. Услугите ни са популярни сред голяма част от водачите на МПС с дизелови агрегати и филтри за твърди частици, фирми за превоз на пътници и стоки, водачи на леко и тежкотоварни машини, собственици на сеслкостопанска и строителна техника. 01

  • Почистване на DPF филтър
  • Почистване на катализатор
  • Абонаментна програма

Цели

Една от главните ни цели е, предлагайки полезна и търсена услуга за всеки участник в транспорта, да създадем една по-чиста и приветлива среда за семействата ни. Вярваме, че всеки разумен човек желае здраве за цялото си семейство, а както всички знаем околната среда е един от главните фактори, за да растат децата ни здрави и усмихнати. Основните фактори за замърсяване на околната среда при превозните средства са:

02
  • Замърсен или премахнат DPF филтър
  • Замърсен или премахнат катализатор
  • Накачествено почистен DPF или катализатор

Как се случват нещата?

Погрижихме се да оптимизираме услугите, съобразявайки се с нуждите на клиента.

Доказано е, че повечето от хората харесват лесните неща. Вземайки предвид този факт и водени от идеята за бърза и качествена услуга, разработихме достатъчно лесна и проста концепция за работа. За да разберете повече подробности относно услугите предлагани от DPFPRO.BG, или просто да ни изпратите запитване, ви предлагаме да посетите следните страници:

Кои са услугите, които предлагаме?

Работим сериозно и прецизно, за да доведем нещата докрай.

01.

Почистване на DPF филтър

Залагайки на професионални машини от най-висок клас, постигаме качество на световно ниво. Факт е, че с цената на много безсънни нощи се превърнахме във фактор при професионалното почистване на филтри за твърди частици в България.

Виж подробно

02.

Почистване на катализатор

Машините и най-модерните технологии, които използваме, са един от важните фактори при почистването на автомобилни катализатори. Спокойно можем да заявим, че след намесата ни, показателите на катализатора са само с 2% разлика от тези на нов катализатор.

Виж подробно

03.

Абонаментна програма

Абонаментната ни програма стимулира редовните ни клиенти с намаления при следващо посещение. За партньори, като автосервизи, логистични фирми и други, предлагаме гъвкаво ценообразуване, което се договаря с управител на съответната фирма.

Виж подробно

Посетете ни

Кърджали 6600, бул. „България“ № 99

Позвънете

+359895604662

Пишете ни

mail@DPFPRO.BG